Mert HaLkapınarR
Admin
Rep Kademesi:
Konu: Admin Karakola Düşerse... Paz Şub. 22, 2009 11:54 am |
|
|
Polis : Adın ne? Admin: Admin Polis : Ne admini olm adın ne? Admin: Ha tamam s..... Polis : ....... ne iş yapıyorsun Admin: Adminim Polis : Orasını anladık başka ne iş yaparsın Admin: Ne İş Olsa Yaparım Polis : Bak sen Admin: WAllahi Öyle yaa bakmayın kötü kötü Polis : İyi bakalım Admin: Beni neden aldınız Polis : Sen yasak olan bütün dosyaları paylaşmışsın sitede (mp3,lisanslı pro) Admin: Ben değilki site paylaşmış Polis : Kızdırtma beni beni sen hiç hayatında dayak yemedin herhalde (Karakolda dayak yok diyenlere) Admin: Yemiş olabilirim de olmayabilirimde Polis : 24 saat boyunca dönüşümlü 2 adet jop birisi 12cm birisi 24cm Admin: santim mi bunun jop olduğundan eminmisin? Polis : Görürsün birazdan Admin: tamam da herkesin ortasında Polis : kapat şunu ! sunucularınız nerede Admin: Amerika’Da Polis : Demekki dış güçlerden de yardım alıyorsunuz Admin: Parası ile Walla parayı veren düdüğü çalar Polis : İyi bakalım ne kadar Admin: 350 YTL yıllık Polis : Demekki bu kadar ucuz amirim bizim karakola da site yapalım mı ? Admin : Eğitim ve resmi görevli sitelere indirimde yapıyoruz ( Bari yandık gider ayak müşteri kapatalım) Polis : Hımm asp destekliyormusunuz? Admin: Oo komserim sende asp destekli hostu bu fiyata bulursan hemde bu reseller Polis : o ne bir etnik grup mu ? Admin: Ne grubu abi niyeti bozduk grup mu karar verdiniz. Polis : Reseller kim ? Admin: Amcamın oğlu tövbe tövbe Polis : Adı reseller soy adı ne ? Admin: sağlam verir Polis : Reseller sağlam verir bulun bu adamı bana Admin: Sorgum bitti mi Polis : dur bekle hele acelesi yok Admin: abi siteyi .com yapsak bir kurtuluş yolu yok mu? Polis : .com kim ? Admin: Asın beni Polis : demekki geniş çalışıyorsunuz başka kim var Admin: Berat var bi tane Polis : aha bunların hepsi yabancı mı ? Admin: evet bir de bir ....... var Polis : tamam bunların hepsini araştırın olm bir çay getir sen içermisin? (Karakolda ikram yok diyenlere) Admin: zehir var mı ya asın yada zehirleyin Polis : bekle hele Admin: işkence yapıyorsunuz dimi Polis : Karakolda dayak vb olaylar yoktur sapıtmayalım.. (Bakınız yukarısı) Admin: kararımı bekliyorum.. Polis : 1 Nisan Admin.. öldü |
|